Hoppa till innehållet

Om Eazymec


Företaget

Idén till Eazymec fick Jeff Nilsson redan 1978, men tanken om de kluriga plattorna med stora byggmöjligheter låg spirande i en skokartong ända fram till 2012. Då hade den bidat sin tid nog länge och det var dags att våga sjösätta den.

Eazymecs uppfinnare, Jeff Nilsson, startade företaget SwedeMec tillsammans med Erik Björemo i syfte att utveckla, testa och lansera uppfinningen. Idag ägs företaget av Jeff Nilsson och Eva Nilsson.

Produkten Eazymec som den ser ut i dag är resultatet av produktutveckling, prototyper och marknadsundersökningar. Eazymec är patenterat i stora delar av världen, bland annat i Europa, USA, Kina, Japan och Indien. 

Produkten är CE-märkt, livsmedelsgodkänd och kan även användas utomhus. Eazymec är svensktillverkat.

 

Ägarna

Jeff Nilsson
Uppfinnare av Eazymec. Jobbat över 40 år inom återvinningsindustrin. Har även byggt Sveriges och Nordens modernaste återvinningsanläggning för järn-, metall och utrangerad elkraftteknisk utrustning med olja och PCB.

Eva Nilsson
Ansvarig för försäljning och upparbetning av olika försäljningskanaler. Har drivit företag sedan 1989. Är framgångsrik entreprenör. Drev Swede Rehandling Systems i 28 år samt marknadsföretaget Karlstad-Kortet i 12 år. Gick in som delägare i SwedeMec 2015.

 

By Formsmedjan. Powered by Yago